Vondt i ryggen? - Vi tilbyr effektiv behandling

Har du vondt i ryggen? Kiropraktorene i Kongsberg er det trygge valget når du har vondt i ryggen. Vi har kiropraktorutdannelse fra Royal Melbourne Institute of Technology, Australia. Dette er en 5-årig universitetsutdannelse med et obligatorisk turnusår. Vi tilbyr effektiv behandling når du har vondt i ryggen basert på anerkjente metoder innen kiropraktikken.

Å ha vondt i ryggen kan innebære store konsekvenser for den hverdagslige trivsel. Dersom du har vondt i ryggen og sliter med dette anbefaler vi å benytte deg av et profesjonelt behandlingstilbud. Vår målsetting er å få deg tilbake i vanlig aktivitet raskest mulig når du opplever at ryggsmerter hemmer deg i ditt daglige liv. Vi behandler ut fra ønsket om å skånsomt, raskt og effektivt gi deg smertelindring og gjenopprette normal bevegelighet. Vårt medlemskap i Norges Kiropraktorforening sikrer høy kvalitet på våre behandlinger.

Vondt i ryggen? Kom til oss i Kongsberg Teknologipark

Vi har gunstig beliggenhet i Kongsberg og holder til i moderne omgivelser i Kongsberg Teknologipark. Velutbygd infrastruktur gjør at vi er et opplagt valg for pasienter som har vondt i ryggen fra andre steder - som for eksempel Notodden og Numedal.

Velkommen til Kiropraktorene.