Vi er en anerkjent kiropraktor

Leter du etter en kiropraktor? Kiropraktorene i Kongsberg ble etablert tilbake i 2009 og har siden blitt et populært førstevalg blant pasienter i lokalområdet som har ønsket kvalitetsbehandling av en kiropraktor. Vi er en kiropraktor med attraktiv beliggenhet i Kongsberg Teknologipark. Med byens velutbygde trafikkforbindelser er vi en kiropraktor som også er et ideelt valg for pasienter i for eksempel Notodden eller Numedal. Vi har vakttelefon dersom du opplever akutte smerter og trenger akutt-time.

Vi er en kiropraktor som alltid utfører behandlinger på den enkelte pasientens egne premisser. Slik sikrer vi oss en effektiv og skånsom behandling. I forbindelse med dit første besøk hos oss avklares først din historie, og deretter utfører vi undersøkelse og stiller en diagnose. Dette etterfølges av behandling av kiropraktor eller henvisning til videre undersøkelse. Det kan for eksempel være MR, CT, røntgen eller annen behandlingstype etter behov.

Kiropraktor med behandlingstilbud basert på solid kompetanse

Vi er en kiropraktor som baserer alle behandlinger på solid kompetanse og lang erfaring. Våre behandlinger kan inndeles i kiropraktisk leddmanipulasjon, triggerpunktmassasje og råd/veileding/øvelser. Vi har opp gjennom tiden lindret smertene for en lang rekke fornøyde pasienter med akutte såvel som kroniske smerter.

Velkommen til Kiropraktorene.