Vi er en veletablert kiropraktorklinikk

Leter du etter en kiropraktorklinikk? Kiropraktorene i Kongsberg en anerkjent kiropraktorklinikk som tilbyr behandlinger i harmoni med de høyeste standardene på området. Vi setter pasienten i sentrum slik at alle behandlinger på vår kiropraktorklinikk alltid tar utgangspunkt i akkurat din situasjon. Vi behandler ut fra ønsket om å få pasienten tilbake i normal aktivitet raskest mulig. Har du smerter som begrenser din bevegelighet i betraktelig omfang sørger vi for å skånsomt, raskt og effektivt gi deg smertelindring og gjenopprette normal bevegelighet. Vi har behandlet en lang rekke fornøyde pasienter med både kroniske og akutte smerter på vår kiropraktorklinikk.

Vår kiropraktorklinikk er lokalisert i Kongsberg Teknologipark og råder over moderne og innbydende fasiliteter. Kongsbergs velutbygde infrastruktur gjør at vår kiropraktorklinikk også er et opplagt valg for pasienter i nærområdet som for eksempel Notodden og Numedal.

Kiropraktorklinikk med solid kompetanse og lang erfaring

Vår kiropraktorklinikk preges av høy yrkesstolthet. I oss har du med andre ord en aktør som vekter sin faglighet meget høyt og holder seg kontinuerlig oppdatert for å tilby behandlinger etter de høyeste standardene. I alle våre behandlinger er det utelukkende anerkjente teknikker som implementeres.

Velkommen til Kiropraktorene.