Vi tilbyr behandlinger innen kiropraktikk

Ønsker du behandling innen kiropraktikk? Kiropraktikk er en ideell og meget effektiv behandlingsform når det gjelder akutte eller kroniske smerter i bevegelsesapparatet. Kiropraktikk er en behandlingsform som vektlegger diagnose, forebygging og behandling av mekaniske problemer. Kiropraktikk betyr helt konkret «å utføre med hånd» og baserer seg på manuelle metoder. Teknikkene bidrar til å lindre smertene på en effektiv, rask og skånsom måte slik at du fortest mulig oppnår smertelindring og kan gjenopprette normal bevegelighet.

På vår klinikk blir du møtt av solid kompetanse innen kiropraktikk, og vi holder vår kunnskap kontinuerlig oppdatert. Vi har begge en 5-årig utdannelse fra Royal Melbourne Institute of Technology, Australia. Vårt medlemskap i Norges Kiropraktorforening sikrer deg behandling i harmoni med de høyeste standardene på området. Alle våre behandlinger tar utgangspunkt i pasientens situasjon - og for å oppnå størst mulig effekt tilpasses behandlingene etter den enkelte pasienten. Vi vektlegger skånsomhet og grundighet i alle våre behandlinger.

Kiropraktikk - Vi har gunstig beliggenhet i Kongsberg

Vi holder til i Kongsberg Teknologipark og har gode adkomstforhold. En velutbygd infrastruktur gjør at vi også er et ideelt valg for pasienter som trenger kiropraktikk fra blant annet Notodden og Numedal.

Velkommen til Kiropraktorene.