Vi tilbyr effektiv behandling mot ryggsmerter

Sliter du med ryggsmerter? Kiropraktorene i Kongsberg tilbyr effektiv og skånsom behandling mot ryggsmerter. Vi har sentral beliggenhet i Kongsberg Teknologipark og råder over moderne fasiliteter. Alle våre behandlinger mot ryggsmerter tilpasses den enkelte pasienten for å oppnå størst mulig effekt. Behandlingenes høye kvalitet sikres gjennom vårt medlemskap i Norges Kiropraktorforening.

Den velutbygde infrastrukturen i Kongsberg og omegn gjør at vi er et ideelt valg for pasienter fra for eksempel Notodden og Numedal med ryggsmerter. Vi har dessuten vakttelefon dersom du opplever akutte ryggsmerter og vi tar akutt-timer ved behov. I tillegg til ryggsmerter behandler vi også plager som isjas, nakkesmerter, smerter i brystrygg, hodepine, migrene og smerter i skulder, arm, håndledd, lyske, kne, ankel og fot.

Vi er stolte av våre behandlingsmetoder mot ryggsmerter

I oss har du en kompetent aktør med stor faglig stolthet. Vi holder oss kontinuerlig oppdaterte på utviklingen i bransjen slik at vi kan fortsette å tilby behandling mot ryggsmerter etter de høyeste standardene på området. Vi tilbyr effektiv behandling mot smerter i bevegelsesapparatet basert på anerkjente metoder innen kiropraktikken. Vi har en 5-årig kiropraktorutdannelse fra Royal Melbourne Institute of Technology, Australia - utdannelsen inkluderer blant annet et obligatorisk turnusår.

Har du spørsmål vedrørende vår behandling mot ryggsmerter er det bare å ta kontakt.

Velkommen til Kiropraktorene.